Lakáskiürítés

A hagyaték felvásárlás olykor nem elegendő. Sok esetben teljes lakáskiürítés szükséges. A két szolgáltatás együtt jelenti azt a kényelmet, amire Önnek szüksége van.

lakaskiurites-01

Örökölt ingatlan esetében szinte mindig rengeteg ingóságtól kell megszabadulni. Ezeknek az ingóságoknak a nagy része értéktelen, ezért sokszor azt gondoljuk, hogy az egész az. Éppen így történik meg sokszor, hogy a lomtalanítás folyamán valódi értékek kerülnek a szemétbe. Ugye, ezt Ön sem szeretné?

Másik gyakori eset, amikor az örökösök jól tudják, hogy ingóságaik értéket képviselnek, de mivel ezek értékével nincsenek tisztában, ezért a hagyatékot jóval áron alul adják el. Ugye, ezt sem szeretné?

Ritkán ugyan, de olykor előfordul, hogy az értékes ingóságokat sikerül az örökösöknek reális áron értékesíteni. Ám a legtöbbször a hagyaték értékesítése heteket, hónapokat vesz igénybe. Ez idő alatt az ingatlant nem tudják hasznosítani, ami nyilvánvalóan szintén anyagi veszteséghez vezet. Ezt pedig végképp nem szeretné senki.

A megoldás egyszerű. Gyors és olcsó hagyaték felvásárlás teljes lakáskiürítéssel. Ezzel a szolgáltatásunkkal az összes hátrányt kizárhatjuk, melyekről fentebb szó esett. Amellett, hogy a teljes lakáskiürítés anyagi szempontból a legkiválóbb döntés, a legkényelmesebb is. Nincs kockázat, nincs hónapokig tartó plusz elfoglaltság. Az ingyenes értékbecsléstől számított egy-két napon belül Ön rendelkezik a kiürített ingatlannal.

A fent említett hátrányokat érdemes alaposabban átnézni, hogy Ön is biztos lehessen abban, hogy a hagyaték felvásárlás teljes lakáskiürítéssel a legjobb döntés jelen helyzetben.

+36 20 970 6268

Teljes lakáskiürítés profiktól az értékek megóvásáért

lakaskiurites-03Fentebb ezzel kezdtük a hátrányok megvitatását. Ha nem profikkal végezteti a teljes lakáskiürítés szolgáltatást, akkor előfordulhat, hogy valódi értékek kerülnek a szemétbe.

Ez főként akkor fordul elő gyakran, ha az örökölt ingatlan egy meglehetősen elhanyagolt háztartást takar. Nincs ebben semmi különös.

Nagyon sok idős ember már nem képes oly módon ellátni a háztartását, mint évtizedekkel ezelőtt. Ezért a lakás vagy ház lelakottá, elhanyagolttá válik. Ilyen környezetben a legkönnyebb elsiklani az értékes holmi felett.

Valóban szakértőnek kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen környezetben valaki felismerje az értéket. Számtalanszor láttunk már olyan esetet, amikor az értékek ténylegesen a szemétbe kerültek.

Miért vonná meg saját magától a lehetőséget, hogy értékes ingóságait valóban pénzzé tehesse? Nem kell hozzá más, csak szakértő segítség.

Amennyiben szégyenérzettel tölti el a lelakott ingatlan és az ingóságok állapota, akkor se vonja meg magától a lehetőséget. Hívjon minket bátran!

Akár hiszi, akár nem, ez egy természetes állapot, amiért nincs oka a szégyenre. Hívjon minket, és a teljes lakáskiürítés ezzel már szinte elintézettnek minősül.

+36 20 970 6268

Teljes lakáskiürítés – az ingóságok reális ára

Ez a legnehezebb része, egyben a legsebezhetőbb pontja a hagyaték kezelésének. Teljes lakáskiürítés esetén mindenképpen szakértő szükséges ahhoz, hogy az ingóságok reális értéke megállapítható legyen.

lakaskiurites-02

Teljesen természetes, hogy nem érthetünk mindenhez. A lakosságnak igen kis százaléka képes megállapítani egy régi tárgy értékét. Éppen ezért annyira kockázatos egyedül vállalkozni a hagyatékok értékesítésére, valamint a teljes lakáskiürítés folyamatára.

Sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldás az ingyenes hagyaték értékbecslést választani, majd az ez után következő hagyaték felvásárlás és teljes lakáskiürítés lesz a legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás.

Hívjon minket és kérje ingyenes értékbecslés szolgáltatásunkat!

+36 20 970 6268

Teljes lakáskiürítés gyorsan

Felgyorsult világunkban a legnagyobb értéket az idő képviseli. Éppen ezért a gyorsan kivitelezett teljes lakáskiürítés a legjobb megoldás örökölt ingatlan esetében.

Amikor valaki szaktudás nélkül vág bele a hagyaték értékesítésébe, az sokszor hetekig vagy hónapokig is elhúzódhat. Mindenképpen veszteséget jelent, ha az adott ingatlant ezek alatt a hetek vagy hónapok alatt képtelenek vagyunk hasznosítani, hiszen az ingóságok ott vannak.

Ön mindenképpen jobban jár, ha profikra bízza a hagyaték felvásárlást, valamint a teljes lakáskiürítés folyamatát, hiszen így nem kell heteket vagy hónapokat várni a pénzére, mindössze néhány nap leforgása alatt megoldjuk Ön helyett.

Önnek nincs más dolga, mint felhívni minket, azután megbeszélés szerint, akár már másnap a helyszínre érkezünk. A hagyaték felvásárlás és teljes lakáskiürítés előtti értékbecslés díjmentes, így Ön nem kockáztat semmit.

Telefonáljon most, hogy segíthessünk!

+36 20 970 6268

Teljes lakáskiürítés menete

A hagyaték felvásárlás és a teljes lakáskiürítés egyszerűbben zajlik, mint gondolná. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásunk révén biztosítsuk az Ön kényelmét.

Önnek nincs más dolga, mint felhívni minket. Ezek után megbeszélünk egy időpontot, amikor a helyszínen találkozunk.

Szakértő munkatársunk a helyszínen elvégzi az ingyenes értékbecslést, majd megállapítja, hogy az értékek fényében mennyibe fog kerülni a teljes lakáskiürítés. Ilyenkor jó esetben kiderül, hogy az díjmentessé válik, illetve előfordulhat, hogy mi fizetünk Önnek. Ennek megállapításához munkatársunknak mindenképpen látnia kell az ingóságokat, ehhez nem elegendő egy telefonbeszélgetés.

Amennyiben sikerül megegyeznünk, úgy a hagyaték felvásárlás és a lakáskiürítés akár másnap megkezdődhet. Az ingatlan méretétől és az ingóságok mennyiségétől függ, hogy mennyi időre van szükség a folyamathoz, ám a legtöbb esetben ez nem tart tovább egy vagy két napnál.

Minél előbb telefonál nekünk, annál előbb láthatja üresen ingatlanát, amit utána azonnal kedve szerint hasznosíthat, eladhatja vagy bérbe adhatja azt. Éppen ezért nem érdemes tovább várakozni. Hívjon minket még ma!

+36 20 970 6268