Műtárgy értékbecslés

Az emberek többsége nem mer műtárgy értékbecslés szolgáltatást igénybe venni, mert az sokba kerül. Ön próbálkozott már az ingyenes műtárgy értékbecsléssel?

mutargy-02

Az emberek nagy része nincs tisztában a birtokában lévő értékekkel. Ez egyaránt vonatkozik a megörökölt ingóságokra, illetve a lakásunkban évtizedek óta meglévő holmikra. Olykor előfordul, hogy igen értékes holmik hányódnak „elfektetve”, mert a tulajdonosok nincsenek tisztában azok értékével.

A műtárgy értékbecslés sok emberben félelmet kelt, hiszen az köztudottan drága szolgáltatás. Egy örökölt műtárgy esetében az embernek nem mindig van rá anyagi lehetősége, hogy azt felértékeltesse, főként, ha nem biztos abban, hogy értékesíteni akarja. A félelem másik oka a műtárgy értékbecslés szolgáltatással kapcsolatban, hogy az ember nem tudja, kihez forduljon, ki az, aki valóban szakértő.

Mivel a fenti okok miatt az igény erősen megnövekedett a műtárgy értékbecslésre vonatkozóan, ezért mi felvállaltuk a lakosságnak ezt a problémáját. Nem kell többé attól tartania, hogy a műtárgy értékbecslés hatalmas összegeket követel meg Öntől. Cégünk bevezette a szakértők által végzett ingyenes műtárgy értékbecslést, éppen azért, hogy Ön valóban tisztában lehessen értékeivel.

Hívjon minket most! Szükség esetén házhoz megyünk, hogy Ön is ki tudja használni az ingyenes műtárgy értékbecslés szolgáltatásunkat.

+36 30 331 0225

Mi minősül műtárgynak?

Ez a másik nagy probléma, amiért az emberek elmulasztják a műtárgy értékbecslés lehetőségét. Nem tudják, hogy mi minősül egyáltalán műtárgynak.

mutargy-01

Ez azonban nem kell, hogy gondot jelentsen az Ön számára. Nem feltétlenül az kell, egy Munkácsy festmény díszítse a falát ahhoz, hogy igénybe vehesse ingyenes műtárgy értékbecslés szolgáltatásunkat. Ebben különbözünk a többi műtárgy értékbecslést végző cégek közül. Bármilyen ingóságot felértékelünk, amiről Ön nem tudja eldönteni, hogy értékes-e egyáltalán.

Teljesen természetes dolog, hogy az emberek többsége nincs tisztában megörökölt ingóságai értékével. Érdemes tudni, hogy ez olykor még a művészcsaládok tagjaira sem jellemző.

A művészet ismerete, a műtárgyak értékének meghatározása szakértelmet kíván, amit nem öröklünk meg a műtárgyakkal együtt. Elkeseredésre azonban semmi ok, hiszen az ingyenes műtárgy értékbecslés szolgáltatásunk mindenkinek rendelkezésére áll.

Nem probléma, ha nem biztos benne, hogy műtárgy van-e a birtokában. A legegyszerűbb, ha felhív minket. Szakértő munkatársaink a rendelkezésére állnak.

+36 30 331 0225

Műtárgy értékbecslés hétköznapi tárgyakra

Az imént szó volt róla, hogy sokszor az ingóságok tulajdonosai nincsenek tisztában azzal, hogy a birtokukban lévő holmi műtárgynak minősül-e. Ebben az esetben sem szabad elszalasztani az ingyenes műtárgy értékbecslés lehetőségét.

mutargy-03

Gyakori eset, hogy egy műtárgynak, illetve egy értéket képviselő ingóságnak csupán eszmei értéket tulajdonítunk. Ez általában akkor fordul elő, ha az adott tárgyat hosszú időn keresztül látunk egy szeretett személy környezetében. Ilyen esetben fel sem merül bennünk, hogy a tárgynak pénzben kifejezhető értéke lehet. Többek között ezért is éri meg ingyenes műtárgy értékbecslés szolgáltatásunkkal élni.

A legegyszerűbb, ha azonnal hív minket. Az ingyenes műtárgy értékbecslés csak az első lépés, ami a hagyaték felvásárlással és a teljes lakáskiürítéssel folytatódik, amennyiben igény van rá. Így Önnek nem kell kockáztatnia, hogy esetleg értékes holmi kerül a hulladék közé, ráadásul a lakás kiürítésével sem kell bajlódnia. Ez egy jó lehetőség arra, hogy mindent egy helyen intézzen, szakértők által, gyorsan.

+36 30 331 0225

Műtárgy értékbecslés menete

Nálunk a műtárgy értékbecslés menete sokkal egyszerűbb, mint gondolná. Önnek csak kapcsolatba kell lépnie velünk, a többi a mi gondunk.

Nem szükséges a műtárgy értékbecsléshez különválogatni az ingóságait, hiszen ez olykor nem is lehetséges. Fentebb már volt róla szó, hogy olykor nem igazán lehet eldönteni, hogy mi a műtárgy és mi nem az. Ehhez szakértőre van szükség. Ezt mi megoldjuk Ön helyett.

Önnek nem kell mást tennie, mint kapcsolatba lépnie velünk. Házhoz megyünk, majd felmérjük a lehetséges értékesíthető tárgyakat. A műtárgy értékbecslés akkor is díjmentes, ha végül kiderül, hogy az örökölt ingóságok között nincs műtárgy.

Ezek után, amennyiben teljes lakáskiürítésre van szükség, akkor összevetjük az értékek és a lomtalanítás árát, mely révén Önnek jó esetben ez utóbbi díjmentessé válik. Még jobb esetben mi fizetünk Önnek. Amennyiben az értékes tárgyak vannak többségben, akkor azok ellenértékét Ön azonnal készpénzben megkapja. Nem kell heteket, esetleg hónapokat várnia arra, míg az ingóságok értékesítésre kerülnek. Ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás az Ön számára.

Hívjon minket most és kérje ingyenes műtárgy értékbecslés szolgáltatásunkat!

+36 30 331 0225