Hagyaték felvásárlás

Nem tud mit kezdeni megörökölt ingóságaival? Nem tudja, hogy történik a hagyaték felvásárlás? Szeretné pénzzé tenni értékeit és a lomtalanítással sem szeretne bajlódni?

Ebben az esetben éppen jó helyen jár. Nálunk a hagyaték felvásárlás készpénzért történik, valamint az eladhatatlan ingóságok sem maradnak a nyakán. Mindent megoldunk, hogy Önnek a legkényelmesebb megoldást nyújtsuk.

Hívjon minket most!

+36 30 331 0225

 

Hagyaték felvásárlás teljes lakáskiürítéssel

Hagyaték felvásárlás során több gond is fel szokott merülni, ezek közül a legfontosabb, hogy mi legyen az értéktelen holmival. Erre a legjobb megoldás a hagyaték felvásárlás teljes lakáskiürítéssel.

hagyatek-felvasarlas-02

Mivel a lomtalanítás napjainkban nem túl olcsó szolgáltatás, ezért ez olykor problémát okoz a tulajdonosoknak, hiszen addig nem tudják hasznosítani az ingatlant, amíg az nem üres.

Amennyiben a hagyaték felvásárlás folyamatát ránk bízza, akkor az értéktelen holmi eltüntetésére sem lesz gondja. Ráadásul, a hagyaték értékétől függően, ez ingyenes is lehet, illetve ha a hagyaték értéke meghaladja a lomtalanítás költségét, akkor azt azonnal készpénzben kifizetjük Önnek. Ennél gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás nem létezik.

Ha ólomsúlyként nehezedik vállára a lakáskiürítés problémája, akkor a legjobb, ha minket hív, hiszen a hagyaték felvásárlás szolgáltatás nálunk magában foglalja a lakás vagy ház teljes kiürítését, amennyiben Ön igényt tart rá.

Ha szeretné néhány napon belül üresen látni ingatlanát, akkor hívjon minket most!

+36 30 331 0225

 

Hagyaték felvásárlás gyorsan

Egy haláleset utáni teendők nem túl kellemesek, ezek közül a hagyaték felvásárlás elintézése sem kivétel. Az ember sokszor arra is nehezen veszi rá magát, hogy bemenjen az ingatlanba, ahová esetleg erős érzelmi szálak fűzik.

Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hagyaték felvásárlás, valamint az utána következő lakáskiürítés a lehető leggyorsabban történjen.

A gyors hagyaték felvásárlás ez esetben azt jelenti, hogy egy-két nap alatt megoldjuk a teljes folyamatot. Ez Önnek is előnyére szolgál, hiszen utána azonnal hasznosítható az ingatlan. Akár értékesíteni, akár bérbe adni szeretné az ingatlant, a gyorsaság mindkét esetben sokat számít.

Amennyiben Ön felhív minket, azonnal meg tudjuk beszélni az ingyenes értékbecslés időpontját, majd utána Önhöz igazodva megszervezzük a teljes lakáskiürítést. Nem kell heteket, hónapokat várnia az ingóságok értékesítésére. A hagyaték felvásárlás, valamint a lakáskiürítés nálunk ennél sokkal gyorsabban történik.

Szeretné napokon belül üresen látni ingatlanát? Hívjon minket most!

+36 30 331 0225

 

Hagyaték felvásárlás készpénzért

hagyatek-felvasarlas-01Ön sem szeretne heteket vagy hónapokat várni a pénzére, amíg ingóságait értékesíti, ugye? Nálunk a hagyaték felvásárlás készpénzért történik, azonnali fizetéssel.

Amikor valaki saját maga értékesíti ingóságait, annak megvan az az óriási hátránya, hogy sok esetben ez hosszú időt vesz igénybe. Ez idő alatt az ingatlant nem lehet hasznosítani, hiszen benne vannak az értékesítendő tárgyak, valamint az elszállítandó értéktelen holmi. Arról nem is beszélve, hogy szakértelmet kíván a hagyaték felbecslése. Saját kezű értékesítés során nagyon sokszor előfordul, hogy nem a megfelelő áron történik az értékesítés.

Ebből látható, hogy a hagyaték felvásárlás szolgáltatás elmulasztása több szempontból is anyagi veszteséget jelenthet az Ön számára. Nem érdemes kockáztatni.

Bízza ránk a hagyaték felvásárlás folyamatát. Így sokkal hamarabb hozzájut a pénzéhez, ráadásul napokon belül kiürítjük az ingatlanát, amit utána hasznosítani tud.

Ha szeretne gyorsan hozzá jutni pénzéhez és szeretné gyorsan üresen látni ingatlanát, akkor hívjon minket és segítünk!

+36 30 331 0225

 

Lakáskiürítés olcsón

Hagyaték felvásárlás során szinte minden esetben szükség van a végén lakáskiürítésre, ám nem mindegy, hogy ez milyen áron történik.

Többek között ezért is érdemes minket választani hagyaték felvásárlás során, mert a lakáskiürítést olcsón végezzük. Nem véletlen, hogy olyan gyakran fordul elő, hogy a lakáskiürítés a hagyaték felvásárlás után ingyenessé válik.

Nyilvánvalóan a végösszeg függ a hagyaték felvásárlás során megállapított kifizethető értékektől, ám mindenképpen fontos tudni, hogy a lakáskiürítés nálunk a legolcsóbb.

Ne tékozolja el anyagi javait! Válassza a legolcsóbbat! Hívjon minket most!

+36 30 331 0225

 

Hagyaték felvásárlás és karitatív célok

Mindig jó érzés másokon segíteni, és sok esetben ez nem kerül semmibe. Ezt megteheti Ön is hagyaték felvásárlás során.

Ami Önnek értéktelen, másoknak talán nem az. Éppen ezért dolgozunk így már évek óta, hogy azokat a holmikat, amiket nem lehet értékesíteni, azokat szétválogatjuk. Egy részét rászorulóknak juttatjuk el. Így nem megy minden hulladék ömlesztve a szemétbe, hiszen annak egy részét mások még használni tudják.

Ha Ön nálunk veszi igénybe a hagyaték felvásárlás szolgáltatást, akkor biztos lehet benne, hogy ezzel egy időben a rászorulókon is segít.

Hívjon minket, hogy segíthessünk, és így Ön is segíteni tud másokon!

+36 30 331 0225

 

Hagyaték felvásárlás élhetetlen körülmények között

Elhanyagolt a lakás, ahol a felértékelendő és egyéb holmi található? Ez ne tartsa vissza Önt, hívjon minket bátran. Gyakrabban fordul elő, mint gondolná.

Sokan azért nem veszik igénybe a hagyaték felvásárlás szolgáltatást, mert szégyellik a környezetet, ahová ki kell hívniuk szakembereinket. Ilyenkor nem is gondolnak arra, hogy ez nem egyedi eset, és ezzel elszalasztják a lehetőséget a hagyaték felvásárlásra és a gyors lakáskiürítésre.

Gondoljuk csak végig, hogy a legtöbb esetben idős emberek hagyatékáról beszélünk, akik már nem tudnak magukról úgy gondoskodni, mint néhány évvel ezelőtt. Nyilvánvaló, hogy ez a lakás állapotán erősen meglátszik. Ezen nincs mit szégyellni, ez sajnos az idős korral jár.

Ne tartsa vissza magától a hagyaték felvásárlás lehetőségét, csak azért, mert a körülmények nem túl elegánsak. Hívjon minket nyugodtan és segítünk!

+36 30 331 0225

 

Hagyaték felvásárlás sürgősen

Napjainkban a lakáspiac erősen kedvez a lakáseladásnak és a lakások bérbeadásának. Ne vessen ennek gátat a hagyaték felvásárlás és a lakáskiürítés hiánya. Ha sürgős az igény, akkor is hívjon minket bátran.

Minél gyorsabban szeretné hasznosítani ingatlanát? Teljesen igaza van. Jelen helyzetben ez a legésszerűbb megoldás. Ilyen esetben azonban Önnek sürgős hagyaték felvásárlás szolgáltatásra van szüksége, ami természetesen a lakáskiürítéssel együtt jár.

Mint fentebb már volt szó róla, a hagyaték felvásárlás folyamatában az első lépés az értékbecslés, ami ingyenes szolgáltatásunk. Ezért érdemes minél előbb hívni minket, hiszen akár napokon belül készpénzzé teheti az értékeket, és kiürülhet a lakás, amit azután kedve szerint hasznosíthat.

Hívjon minket most, hogy segíthessünk!

+36 30 331 0225