BÁV helyett

Amikor az ember hagyatékot szeretne értékesíteni, akkor általában a BÁV jut eszébe először, ami nem minden esetben jelenti a legjobb megoldást.

Akár záloghitelről, akár műtárgy értékesítésről vagy felvásárlásról legyen szó, az emberek többsége azonnal a BÁV cégre asszociál. Régóta fennálló stabil vállalatról van szó, ami több száz éve bent van a magyar köztudatban. Hagyaték hasznosítása esetén azonban a BÁV rendelkezik olyan hiányosságokkal, ami az egész folyamatot Önnek kényelmetlenné, hosszadalmassá és költségessé teszi. Éppen ezért érdemes kicsit jobban körülnézni, mielőtt a végleges megoldás mellett döntene.

BÁV kényelmetlenségei teljes lakáskiürítés esetén

Mint azt tudjuk, a BÁV segíteni tud a műtárgy értékbecslésben és a műtárgy felvásárlásban, de ebben az esetben mi lesz a többi ingósággal?

bav-02

Napjainkban egyre nagyobb az igény arra, hogy a hagyaték felvásárlás és a lakáskiürítés gyorsan és hatékonyan történjen meg, hogy az örökösök minél hamarabb hasznosítani tudják az ingatlant. Éppen ennek okán nyújtunk teljes körű szolgáltatást, ami kényelmes és gyors az Ön számára.

A BÁV esetében ez nem mondható el, hiszen a műtárgy értékesítése csak egy része a teljes hagyaték kezelésének, a többi folyamat pedig nagyon sokáig elhúzódhat, ráadásul sokba is kerülhet az örökösöknek.

Ez az egyedüli oka annak, hogy Önnek sokkal jobban megéri teljes körű szolgáltatásunkat igénybe venni, ami hagyaték felvásárlás teljes lakáskiürítéssel együtt, mint részeire bontani a folyamatot, ami akár heteket vagy hónapokat is igénybe vehet.

Válassza a gyors és kényelmes megoldást! Hívjon minket még ma!

+36 70 423 8441

A BÁV helyett válassza a kockázatmentes megoldást

Jogosan merül fel a kérdés, hogy milyen kockázatot rejt magában, ha a BÁV szolgáltatásait vesszük igénybe. A válasz nagyon egyszerű, az értékes és az értéktelen ingóság szétválogatása, ami szakértelmet kíván.

Amennyiben mi magunk próbáljuk meg kiválogatni az értékesíteni kívánt ingóságokat, hogy azt a későbbiekben a BÁV segítségével tegyük pénzzé, akkor nagyon könnyen előfordulhat, hogy végül értékes holmi kerül kidobásra.

Szakértelem hiányában sokszor előfordul, hogy egy porcelánra vagy egy értéktelennek hitt használati tárgyra ügyet sem vetünk, mert ránézésre nem tűnik értékesnek. Sok érték kerül így a szemétbe, holott pénzzé lehetne azokat tenni. Ez elég nagy kockázat, nem igaz?

Az ilyen veszélyek elkerülése végett kérjük azt, hogy ne kezdje el senki megfelelő szakértelem nélkül kiválogatni a hagyatékot, inkább kérje ingyenes értékbecslő szolgáltatásunkat. Ebben a formában biztos, hogy semmi nem kerül a lomok közé.

Ne váljon meg értéktelennek hitt értékeitől feleslegesen! Hívjon minket és segítünk!

+36 70 423 8441

Műtárgy vagy nem műtárgy?

A hagyaték felvásárlást megelőző szétválogatás során az örökösök sok esetben azzal sincsenek tisztában, hogy mi minősül műtárgynak és mi nem. Ez az elsődleges probléma, amikor a BÁV szolgáltatásait kívánja valaki igénybe venni.

bav-01

Valóban nagy dolog, hogy a BÁV nagyon régóta a lakosság szolgálatában áll, amennyiben műtárgy értékbecslésről, illetve felvásárlásról van szó. Ám az azt megelőző lépéseknél ki segít a hozzá nem értő örökösöknek?

Ez az elsődleges oka annak, hogy sokkal egyszerűbb és kockázatmentesebb teljes körű szolgáltatást igénybe venni. Egy műtárgy nem minden esetben festményt vagy antik ékszert jelent. Ráadásul nem minden esetben kell műtárgynak minősülnie egy ingóságnak ahhoz, hogy értékkel bírjon.

Rengeteg fejfájástól kíméli meg önmagát, ha nem töpreng azon az ingóságok közepette, hogy vajon mi lehet értékes, amit a BÁV átvenne Öntől, és mi az, ami lomnak minősül. Ezt a feladatot könnyűszerrel elvégezzük Ön helyett.

Nincs más dolga, mint felhívni minket. Házhoz megyünk és felmérjük az ingóságokat, és ez Önnek egy forintjába sem kerül. A helyszíni felmérésünk díjmentes.

Ezek után megállapítjuk az esetleges értékek árát, valamint az értéktelen holmi elszállításának költségeit. Az értékesíthető tárgyak arányában a lomtalanítás költsége akár díjmentes is lehet, vagy éppen mi fizetünk Önnek. Ez még abban az esetben is így lehet, ha az ingóságok között egyáltalán nem található semmilyen klasszikusnak minősülő műtárgy.

Ne okozzon veszteséget Önmagának, válassza a biztonságot és a kényelmet!

+36 70 423 8441